Activity

  • Padgett Torres posted an update 6 years, 7 months ago

    Lavere tilbage fundet i oktober tidligere tid, Vi havde den mulighed for at sind til Dyson HQ for #NoCordsAttached Blogger begivenhed denne gav mig personligt den chance til erhverve op tæt og personlige med den mest up-to-date For det sjette er v 6 cordless vakuum rengøringsmidler, herunder Dyson For det sjette er v 6 Total Virkelig ren, Sjette støvsuger test er v 6 absolut, V 6 Fluffy og Sjette v 6 Hund. Med disse, det reducerer den tid, det tager at rengøre og forskellige forbrugere er glad for det, selvom Bissell Big Green omkostninger mere og er tungere (51,1 kilo) end den Hoover Effektivitet Vask (18.1 lbs.). Efter sammenligner flere modeller og making og kompromiser, du vil kunne finde flere muligheder, der passer til præcist hvad du leder efter og ikke vil bryde bank.

    Moderne støvsugere give en overflod af nyttige vedhæftede filer og funktioner, der giver dig mulighed for at adgang undertiden de strammeste hjørner. Træ gulvbelægning ønske om en række af dele hvis du ønsker til få den reneste hus muligheder. Doorstops rang bedste støvsuger beløb en bestemt på denne Dyson nå liste se som de normalt sidder alt for fattige under sin sensorer for vac til studere, selvom spejl-lignende aluminium køkkenbordet fødder er også en fabelagtig levere af betydelig nød.

    I vores udfordringer, vi generere en særlige snavs kombination der er agent af støv og snavs, der får sporede gennem mest husstande. Når jeg ikke havde indset, hvor irriterende lysnettet sejlgarn blev indtil jeg var købedygtig vakuum uden 1 støvsuger test. Viser med den store 12-i. ET-1 effektivitet sind og en yderligere parket sætte, denne cylinder renere kan meget vel flytte på ægte træ gulvbrædderne nemt.

    Afstøvning program-Tillader du børste områder sårbare til indsamling op støv, sådan at reoler, blinds og vindueskarme. Denne oprejst renere kan ender støvsuger test bliver omdannet til en kortere bærbare suge maskine for nemheds skyld når støvsugning op den trin har twist styring, så du til navigere så dynamisk som en haj ved rengøring af dine gulve!

    Prøvestand for mekaniske udholdenhed kontrollere af støvsuger slanger. En fabelagtig hel masse af mennesker vil spotte på den design af deres vakuum og blot ignorere det. Selv om den design sandsynligt dybest set så altoverskyggende som den forskellige statistikker og faktorer opdagede ovenfor, det selv bedste støvsuger nu bør ikke blive mislykkedes. Det er ligetil, og let for nogen at gennemføre. Som med andre Dysons, den tilsyneladende canister siger du alle de støv, dermed du forstå på en peek når det fornødenheder tømning.

    Samt fra den stil, den største forskel mellem stolper og cylindre er der stolper typisk har en fabelagtig motoriserede hår børste fundet i den gulv sind. For vores nøglen finde, vi havde til formål at finde en plug-in vakuum, der kunne gøre

    støvsuger test job godt på næsten nogen form af nøgne gulv og tæpper. Det er udformet fundet i en lys i vægt 13,7-pund ramme, som er absolut letteste blandt de stolper, og udnytter en svirvel hovedet, som Bissell og Hoover gøre har.

    Jeg alligevel personligt en Roomba mandlige "men Jeg har lige privat en Bobsweep samt og det er en kompetent automatisk robot. Det er en vigtig 20V renere drevet af to Lithium liv elektriske batteri med en fabelagtig runtime 50 et par minutter. Vi undersøgte den en konkret støvsuger bedst jeg teste faktum betydning af haj Navigator, som ikke er simpelthen hvad du får i de den pris spørgsmålet, men samt hvordan det saldi til forskellige stolper og den flere andre højest rangerede 3 stolper i dette stående.

    Oprette med syn kortlægning og nav program. Desværre, disse rensemidler har en kort strømforsyning personlige liv. Navigator støvsugere er lys og let at gøre brug af de er en manøvre til mousserende under den outlook støvsuger test i en stor passende måde. Nogen af den vask hoveder til tæpper og tæpper alle gøre brug af no-stretch gearet bælter til få den vaske flytter, nu de fastholder deres spin acceleration og vask kapacitet over periode.

    Det er meget lys og gør transporterer ovenpå meget let, og til at bruge til ren lofter er svært at nå aspekter. Mange af disse designs er udstyret med en stor ekstralange kontrol til hjælpe i rammer nedenunder inventar bedste støvsuger. Perfekt Software Vakuum pres for Allergenics Ideel sælger på Amazon Perfekt Robot Pres for mindre end $200.

    Er det sandsynligvis fordi det er korte og sit bedste så det nemt bestande til din inventar og tæpper. På 18 lbs., det har vægtige, og det doesn’t slip omkring enten tæpper eller løvtræ; flytter støvsuger bedst jeg teste det fra placere til placere dybest set en ubesværet proces. Støvsugeren er den bedste haj vakuum til kæledyr. De havde prøvet begge udstyr in-house, men kun AirRam var blevet testet af uafhængigt mødes.